Musarmspaus

Klara indikationer på musarm med stel nacke och arm gör att jag tvingas ta timeout på bloggen för en tid.

Inget photoshoppande på några veckor.

Trist, men det lär gå över.

Fototriss - kommunikation

Jag kastar mig in i fototrissleken igen. Temat kommunikation kunde jag inte motstå. Här kommer mitt och Efraims bidrag. (Och Doris´: hon tog bilden på en högljutt kommunicerande Efraim.)Andras tolkningar på temat finner man här.

Dagens möte

... skedde på väg till Jumbo, mataffären. En svart katt. Andrea är alltid redo ifråga om katter. Emil är alltid redo ifråga om andreapåhitt.


Vårkänning

Mycket Andrea i bloggen på sistone. Här en bild från idag. Såpbubbleblåsning från balkongen. Det japanska körsbärsträdet bär röda, redan svullna blomknoppar.


En hälsning till Helsingborg

Erika: Det tog ett år i nya huset, men nu är äntligen barnens tavlor på plats. På två ställen, nämligen:... och:


Under lugg

... tittar Andrea. Eller ungefär så.


Efraim

Kommentarer alldeles, alldeles överflödiga. Det skulle vara det att han inte sover precis hela tiden, bara större delen av den. När han är vaken, då är han... vaken.


Måndag morgon

Två bröder sover sött. Exakt hur lugna och trygga de låg där kan ni förstå om jag säger att exponeringstiden var 25 sekunder! Efraim har förresten slagit något av personligt sömnrekord senaste dygnet, han har nog sovit 22 av de senaste 24 timmarna. Men så heter han ju också Björn. Och det är vinter.


Andrea igår

Vintern går mot sitt slut. Mimosa och japanskt körsbärsträd knoppas, om någon vecka lär förvåren vara igång. Kallt är det, minusgrader om nätterna. Under Emils eftermiddagssömn igår passade Andrea och jag på att ta en tur i parken bakom hennes skola igår. Det resulterade i flera fina bilder av vilken jag väljer den här.

Vi byter nog snart plattform, till Flickr, där det går nästan automatiskt att lägga upp bilder, tror jag.RSS 2.0