På begäran/Al pedido del público

Imorgon kommer Andrea hit för en veckas höstlov, då lär det finnas tid igen för foto och blogg. På begäran från farmor och farfar kommer här ett Efraimporträtt. Dock inte av Emils fotografiska hand.



Kommentarer
Postat av: Nour och Erika

Hej Emil. Hur mår din lillebror? Mår han bra? Doris, hur mår du? Hur mår din pappa? Mår han bra? Noel och Erika är här. Kram till allihop från Nour

2009-07-15 @ 17:16:34
Postat av: Erika

Hej. Vad gullig Efraim är. Tror att han är lik sin bror, är det så? Kram Erika

2009-07-15 @ 17:18:09
Postat av: Zacke/Erika

Hej Emil. Det är härligt att vara storebror, eller hur? Kram från Zacke

2009-07-15 @ 17:20:09
Postat av: Mattias

Hej Nour, Emil är upptagen med att leka med Andrea och hennes kusin Gugu som är här och hälsar på, så han får svara på dina frågor sen. Doris är också upptagen för hon ammar Efraim. Men jag kan avslöja att de mår jättebra allihop, och jag också (Emils pappa alltså). Och själv då, går du och metar i Lommagöl där din pappa alltid brukar fiska när han är i Sverige på somrarna? Det finns visst mycket blåbär i år har jag hört. Är du blå runt munnen och ända upp till öronen?



Erika: Ja visst är han lik sin bror, men är nog lite mer Karlssonsk eller möjligen Franzénsk än Emil. Vi tycker att han är rätt lik dig i en del vinklar, bland annat den som syns på bilden. Känner du dig träffad?

2009-07-15 @ 19:54:45
Postat av: Anonym

"Gud vilken liten söt pojke" sa farmor när jag henne ovetande visade henne ovanstående kort. Och jag har inga invändningar. Vi tycker han är lik Emil men är kanske lite rundare i kinderna. Kommer ni att klippa hans hår på chilenskt vis?

Varma hälsningar

Farfar

Farmor hälsar

2009-07-23 @ 23:25:42
Postat av: Anonym

Hejsan!



Visst är Efraim mamma upp i dagen! Är det bra med Er?

Hromdagen när vi var hos några bekanta såg Sofia en vintermössa med vitt ludd på och hon började prata om Emil och eftersom vi ofta sjunger emilsången förstod jag inte kopplingen förrän efter ett tag när jag kopplade att hon associerade till den vintermössan Emil hade när han var här i Sverige. Med oss är det bra och jag ska börja jobba i morgon. Ha det bra!



Kram Johanna

2009-07-26 @ 22:27:22
Postat av: Mattias S

Hej Johanna. Ja på den bilden står det verkligen Mamma skrivet över hela gossen. Men annars hittar vi mest pappalikheter. Är det inte så naturen har ordnat det, att papporna ska känna igen sina drag i början, så kommer mammadragen så småningom?

2009-07-28 @ 16:59:47
URL: http://viichile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0