Både fågel och fisk...

... och flera saker mitt emellan har Andrea lyckats få in i sitt förslag till Fototriss denna vecka. Temat är Svartvitt.

Andrea är bara nio år, så bildbehandlingen har hon fått lite hjälp med.

Pappas trissförslag får den se som skrollar ner en smula.Fler trissförslag här.

Kommentarer
Postat av: Majsan

Hej och tack för Din kommentar hos mig.. Ang brödraskapet och sinnesrobönen.. :)så är vi många som inte är med i det brödra-/systraskapet för att använda oss av just sinnesrobönen.. :) Det är en bön/ledstjärna/en tanke vi alla bör ha för att underlätta vardagen. Flera av mina vänner och väninnor har den på väggen/kylskåpet som tröst och energikälla varje dag.Jag märker att folk i allmänhet tar för givet att jag är en del av brödra-/systraskapet tack vara bönen, vilket jag tycker är trist. Den är till för alla och jag tror jag skrivit så också om det i min blogg.. :) Hur som haver; Vilket man är med eller inte, så är det en kraftfull och energigivande bön/ledstjärna. Utan den vägledningen hade jag inte varit där jag är idag.Bild ett blir min favorit här idag :)Önskar Dig en fin fortsättning på dag och vecka!

2009-06-08 @ 08:18:24
URL: http://chattens.se/?p=1788
Postat av: Alvis Wile

Jag förstår inte din kommentar riktigt. Det verkar som att vi tolkar ordet brödraskap olika. Eller finns det någon grupp av det slaget på riktigt?

2009-06-08 @ 14:19:23
URL: http://viichile.blogg.se/
Postat av: lilalili

Din första bild blir min favorit!

Ha en skön vecka! Kramis

2009-06-08 @ 15:12:57
URL: http://lilalili.blogg.se/
Postat av: Majsan

Hej igen..Då skall jag klargöra vilket brödraskap jag tänkte på :) Anonyma alkoholister/Narkomaner är den grupp som brukar använda sig av just sinnesro-bönen och jag får ofta mail från människor som tror jag tillhör dessa då de ser att jag har den med i bloggen. Så är inte fallet.Ha en fin fortsättning på sommaren!

2009-06-10 @ 18:28:33
URL: http://chattens.se/?p=1796
Postat av: Alvis Wile

Aha, då förstår jag. Men bönen är förstås för alla.Sommar ja... Vinter hos oss. Ja, i Sverige med tycker jag mig ha förstått av rapporter. Vi får hoppas att det ändrar på sig; vår sol tittar garanterat fram i september-oktober sådär, och sen kan det bli väl mycket av den varan.

2009-06-10 @ 21:00:15
URL: http://viichile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0