Efraim född

Kl 04.23 chilensk tid, vilket betyder 10.23 på svensk förmiddag, gjorde oss Efraim den äran och valde att födas. Förlossningen var ganska utdragen och bitvis lite besvärlig, men så vägde han också sina dryga fyra kilo. Doris var modig och på ren svenska duktig som bara hon och förlossningsteamet alldeles underbart. Allt gick väl och sedan Efraim las vid bröstet en knapp halvtimme efter sin ankomst ville han inte släppa det på de närmaste tre timmarna.
   Andrea är hos sin mamma och vi hoppas kunna hämta henne nu för att tillsammans gå och bekanta oss med lillebror. Emil tillbringade natten med Carmen och hennes dotterson Matías och ordnade stort kalas för flera vänner här igår. Ett födelsekalas för Efraim lite i förskott. Vilket var en utmärkt idé, för på så vis slapp Doris oroa sig för Emil.
   Allt väl här.
Kommentarer
Postat av: Farmor & farfar

Ljungby den 15/6 00.10

Kortet på Doris och Emil tycker vi utstrålar glädje och tillfredsställelse över den lyckliga tilldragelsen och den glädjen delar vi.

Kram

Farmor & farfar

Karolof, Ingrid och Lucia instämmer

2009-06-14 @ 00:09:05
Postat av: Pennelina

Så underbart! Gratulerar så mycket<3<3<3

Blommor och kramar från mig och min familj!

2009-06-14 @ 07:47:26
URL: http://pennelina.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej och grattis till den lille pojken! Vi välkomnar vår nya kusin och brorson Efraim i familjen! Han ser ut att ha börjat livet lugnt och stillsamt i mammas famn, mån tro om det fortsätter så som lillebror till två storasyskon?Kram Erika, Noel, Thea, Fanny och Cent

2009-06-14 @ 10:06:53
Postat av: Johann, Hugo, Pelle, Simon och Sofia

Hejsan!Vaknade i morse med en varm känsla och glädje i kroppen. Vad kul! Välkommen lille Efraim till välden! Så fantastiskt roligt att ha fått en ny kusin och brorsson. Som alltid är man ju glad när allting har gått väl (trots vissa vedermödor att få ut dem rackarna). Jag hoppas att Ni som familj får möjlighet att lära känna den lille i lugn och ro och han i sin tur Er. Men vissa röster känner han väl redan igen skulle jag tro såsom storebror Emils. Pussa lilla söta knytet från oss alla och hälsa att han redan är oss kär.Kram Johanna, Pelle, Hugo, Simon och Sofia

2009-06-14 @ 14:13:14
Postat av: Karin och Anders-eric

Vi stämmer in i hyllningskören till den nye

världsmedborgaren och hans fina familj.

2009-06-16 @ 05:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0