Grattis farfar

... som fyller år idag. Vi firar med några bilder från i helgen.












Och så en nästanbild... Vad några centimeter i nederkant skulle
ha gjort för den här bilden...  "D´oh!" som Homer Simpson skulle
ha uttryckt saken. Bättre lycka nästa gång... (Fast Andrea är
förstås lika vacker ändå.)



Kommentarer
Postat av: Ninni

Hej Mattias!

Kul att du hittade till mig. Och jätteroligt med dig som skriver vad du tycker. Allt är INTE bra och fint. Man behöver höra det också för att kunna se det själv. Och för att kunna utvecklas.

Gillar många av dina bilder frmförallt dina porträtt på barnen. Det svartvita här ovanför tycker jag mycket om. Jag saknar verkligen att fota människor. Här smyger jag omkring och tjuvknäpper icke ont anande människor för min man vill inte ställa upp på bloggen. Fast det förstår jag;)

Lägger gärna till dig i min blogglista för jag har så svårt att komma ihåg alla bloggar som jag ska kika på om de inte finns mitt framför ögonen på mig. Går det bra?

Må så gott!

Ninni

2009-05-26 @ 21:24:46
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Mattias S

Kul med Fototriss, man får kontakt! Och lär sig mycket! Inte minst det faktum att ingen vinnare koras tycker jag är suveränt, det gör det både lekfullare och mer lärorikt. Tyvärr har tiden inte medgett eget deltagande för min del, men jag hoppas snart kunna hoppa in. Det ska bara komma en till liten till världen först, typ...

Så du vill foto folk... Härmed är du inbjuden att plåta min fina familj. Jag bor i Chile, bara ett stenkast bort ju. :-)

2009-05-26 @ 22:05:34
Postat av: Mattias S

Eller har jag missförstått saken, koras en vinnare? Såg att du blivit utvald bland tolv...?

Och blogglista; ja tack gärna. Min blogg var från början mest tänkt som ett fotoalbum för familjen, men nu känner jag att fotograferandet i sig mer och mer börjar bli grejen... Kul att dela med sig, av bilder och av erfarenheter.

Jag ska minsann också lägga upp en blogglista!

2009-05-26 @ 22:21:07
Postat av: Farmor & farfar

Tack för födelsedagshälsningen och de fina korten!! Ni må tro att det värmde när Emil sa i telefonen "jag älskar dej,farfar" och tyckte att jag skulle komma och hälsa på. "Men det är så långt" invände jag. "Du kan ta ett flygplan" tyckte han. Ja det är inte lätt att förstå om man är tre år att det är nästan andra sidan jordklotet vi bor. För övrigt har det varit en fin födelsedag och jag har verkligen blivit ihågkommen.

Kram och godnatt

Farfar

2009-05-26 @ 23:09:04
Postat av: Farmor & farfar

Skickade kommentar nyss men gick tydligen inte fram.

Tack för hälsning , kort och telefonsamtal. Ninkan tro jag blev lycklig när Emil sa "jag älskar dej farfar" och tyckte att jag skulle komma och hälsa på. "Men det är ju så långt" invände jag. "Du kan ta ett flygplan" sa Emil. Svårt för en treåring att ha begrepp om avstånd.

Jag har haft en fin födelsedag och blivit ihågkommen av många. Nu är det läggdags, farmor ligger redan. Kram och godnatt

Farfar



2009-05-26 @ 23:26:11
Postat av: Frans

Inte kul va...nu får vi svenskarna här i Chile...



Åk hem...snälla

2009-10-16 @ 15:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0