Studio Staffan, typ...

... har invigts. Sigurdsson är ett väldigt komplicerat efternamn i Chile så jakten efter ett fotografartistnamn pågår för fullt. "Mattias Staffan" (mitt aldrig brukade andranamn, som här låter efternamnsaktigt) kanske det får bli.

Vi får se om också Doris klättrar ombord på fotograftåget, det som vi hoppas ska leda till en pixeluppbyggd försörjning så småningom. Andrea leker redan med spakarna i Lightroom och Photoshop.

Hur som helst så var fotografvännen Stephan Vallot på besök och hjälpte oss att rudimentärt inreda vår hemmastudio. Ljussättningen på den här bilden är hans, om rätt ska vara rätt. Ett diffust ljus uppifrån och en koncentrerat på löven bakom barnen:



Vattenstämpeln ska vi försöka köra med framöver; fast lite diskretare kan den förstås vara. Onödigt att bjuda på bilder på internet, om vi råkar få till det nångång.

Kommentarer
Postat av: Farmor & farfar

Vilka fina kort alla tre i maj! Hoppas kunna dra ut dem i en färgskrivare även om vår just nu inte fungerar. Vi skulle vilja ha dem på skänken i köket. Du får dela med dej av ditt kunnande inom bildbehandlingsområdet, Andrea, nästa gång vi träffas.

Kram

Farmor och farfar

2009-05-04 @ 22:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0