Sex veckor kvar

... tills lillebror väntas komma till världen. Stor mage för Doris att bära omkring på. Den som tydligast uttrycker sin otålighet är nog Andrea, som knappt kan bärga sig innan hon får hålla Efraim i sin famn.
   Efraim ja. Vi vet ju att det blir en pojke, och det namnet börjar bli så inarbetat att det är svårt att tro att det kan bli tal om något annat. Jo, ett kompletteringsnamn har vi nog tänkt, liksom Andrea heter Elin (och oftast kallas för det i skolan och bland vännerna, faktiskt) och Emil Alfonso. "Gul bil Efraim" tycker Emil att lillebror ska heta. Han är så lurig att man svårligen kan avgöra om han skojar eller menar det. Det mesta lutar åt att han driver med oss, dock. Annars har de flesta namn i almanackan virvlat förbi känns det som. Jag högläste Barna Hedenhös häromkvällen och Doris hörde på, och tyckte Sten lät fint. Vad tycker den svenska menigheten om Sten Efraim? ("Tja, kan man heta Orm så..." Om man nu kan det...)
   Kulvert ska han iallafall slippa heta, det lovar vi. Liksom för den delen Bumling.
   Vad gäller följande bilder så är de påklädda tagna av Stephan och de delvis avklädda av mig. Efterbehandlade av Doris och mig tillsammans. Publicerade med tillåtelse av Doris som till skillnad från de flesta chilenskor, törs jag nog påstå, inte kan se något konstigt i att exponera lillens matförråd.

                    

Kommentarer
Postat av: Farmor & farfar

Fina bilder, skulle kunna vara studiod:o.

Beträffande namnet Efraim har vi redan hunnit vänja oss lite och tycker rent av att det är fint. Gul Bil kanske låter bättre på spanska, annars vill vi nog inte rekommendera det. Emils namnförslag tyder väl på att han har humor och allt man säger inte är avsett att tas på så stort allvar.

Nu är den tid som skomakarn var ledig men syrenen står i knopp. Våren bromsade upp i förra veckan och vi har fått efterlängtat regn, ca 30 mm. Dock har SMHI flaggat för sommarens återkomst i nästa vecka och det vore fint för då ska vi cykla i tre dagar i Falköpingstrakten tillsammans med Joakimssons.

Kram

Farmor & farfar

2009-05-10 @ 12:35:14
Postat av: Mattias Sigurdsson

Det ÄR studiobilder... Hemmastudio, nämligen... Allt är klart för att öva för fullt, men tiden räcker dåligt till. Det får bli när det kan.

Vad gäller bilderna ni ville skriva ut så är det bättre att ni låter mig sköta om det, så slipper ni vattenstämpeln. Men då måste ni säga vilka bilder ni vill ha och i vilka mått.

2009-05-10 @ 23:29:53
URL: http://viichile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0