Emil tvättar blommorEmil gillar den här bilden, som är från i onsdags. Enligt honom handlar den om när han tvättade blommorna. De var smutsiga, påstår han.

Igår hade vi en härlig dag tillsammans. Andrea var på sedvanligt varannantorsdagsbesök och möttes av en överraskning i form av en bok som författaren Åsa Lind skickat till henne, dedicerad och med kort och allt. "Ellika Tomssons första bok" heter den och handlar om en tjej med en inställning till livet inte så olik Andreas: hon är en upptäckare.

Sen var hon på körövning, och så klistrade de halloweenpumpor av silkespapper på en ballong. Sen en film som vi bara hunnit se halva när vi åkte buss från Concepción i söndags, "Mall Cop", den vill vi verkligen rekommendera. Pizza på det! Men Emil blev allt slakare och snart nog förstod vi att han hade feber. Ville trots det ha korv, åt nästan hela korven, men kräktes - för att fortsätta äta korv! Rena romartagen.
Mest oförglömligt var när Andrea vid läggdags, eller egentligen en stund efter vettigt läggdags, låg i sängen bredvid Efraim som sprudlade av lycka över att ha sin syster så nära, och det kändes som att han riktigt upptäckte henne för första gången. De hade teman att prata om i bortemot en kvart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0