På väg till Saltkråkan

Inför sommarlovet närmast krävde Andrea en resa till Chiloe, en stor och mytomspunnen ö i södra Chile. Darwin besökte den, liksom långt senare den berömde reseskribenten Bruce Chatwin... För att inte tala om oss i sällskap med syster Johanna med sönerna för några år sedan! Dags för återbesök.
.
.
.
Här hänger unghopen över relingen vid överfarten per bilfärja. Efraim såg havet för första gången, kan man nästan säga... Åtminstone så på närhåll och i någorlunda medveten ålder. Han gillade vad han såg!
I fiskebyn Dalcahue hade vi två trevliga dagar. Här bilder från den första av de båda. Bilderna blir större med ett dubbelklick!
Bilden på pappa och Emil tog Andrea i det allra sista kvällsljuset. Vi avslutar med ytterligare två andreabilder.  Ett porträtt på hennes älskade Nicky i för dagen nyinförskaffad ylleskrud, och efter det ett rent konstfoto:

Kommentarer
Postat av: Erika Franzén

Förstår varför platsen är mytompunnen, vilka fantastiska bilder! Och lille Efraim har blivit stor! Gullungar! Kram faster Erika

2011-03-03 @ 17:40:31
Postat av: Mattias

Stor och stor vet jag väl inte. Men helt klart större!Jodå, han är vaken och med, så det ligger mycket i vad du säger.Fortsätt spana på bloggen, det kommer mera! Det här var bara första dan kan man säga.

2011-03-03 @ 22:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0